CUPUACU | Ziaja novinky

20:24

Ahojte!

Ako sa máte? Dúfam, že máte rovnako dobrú náladu ako ja, za čo vďačím konečne krásnemu počasiu :-) Odkedy sa výrazne oteplilo mám nonstop úsmev na tvári a stále niekam chodím, aby som využila deň a nesedela doma :-)
Jar je tu, pomaly sa už tešíme na leto a odhadzujeme zo seba vrstvy šiat. Každá z nás chce mať určite krásnu pokožku a s tým tak trocha súvisia aj nasledujúce produkty, ktoré by som vám rada predstavila!

Ziaja totiž predstavila novú radu produktov. Jej názov je CUPUACU, podľa amazonskej palmy, zo semien ktorej pochádza hlavný výťažok obsiahnutý v produktoch. Ide o orechy podobné kakaovým bôbom a preto majú aj produkty super sladkú vôňu.Tento výťažok má hydratačné a zjemňujúce účinky. Na výber je 5 produktov, konkrétne ide o olej na tvár, telo i vlasy, sprchovacie mydlo, píling, telové mlieko a mlieko s efektom opálenia.


Sprchové mydlo: je hnedej farby a má klasickú konzistenciu. Má orieškovo-sladkú vôňu, čo sa mne veľmi páči, no ak nemáte radi práve takéto vône, môže byť pre vás až prílišná. Pekne pení a pokožka ostáva po sprche ešte pár hodín prevoňaná, no už nie tak veľmi sladko ;-) Jeho úlohou je redukovať drsnosť a zjemniť pokožku tela hydratáciou.
Ak ste už sprcháče od Ziaji skúšali, viete, že žiadne nie je krokom vedľa a za ich ceny ich míňam jedna radosť.
Balenie má 500ml a je za cenu približne 4€!



Telový píling: je produkt z tejto línie, ktorý ma najviac zaujal. Začala by som opisom vône, ktorá je neuveriteľne sladučká až máte chuť ochutnať obsah :-D Zaujímavá je konzistencia, kedže píling obsahuje čiastočky z orechových škrupín a zrnká cukru, takže ide o skôr hrubozrný píling a preto je aj efektívnejší. Plusom je, že pokožka po ňom neostáva suchá, ale už jemne "premastená" a hydratovaná, kedže obsahuje aj makadamiový olej. Odporúčam ho používať raz týždenne :-)
Cena za 200ml je necelých 7€.


Ak vás zaujímajú aj ostatné Cupuacu novinky pozrite si eshop dobrakozmetika.sk, web ziaja.sk alebo navštívte osobne jednu z predajní: Shopping park Aupark Košice, Obchodné centrum FORUM Poprad, Nákupné centrum CITY ARENA Trnava, OD PRIOR Trenčín.
Časť sortimentu sa dá zohnať aj napríklad v Kauflande, Tescu aj 101 drogérii.


Evka♥

You Might Also Like

0 komentárov